fbpx

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Το Sinuset® είναι ένα ρινικό φίλτρο αέρα με πρωτοποριακό σχεδιασμό, κατασκευασμένο από πιστοποιημένα υλικά. Περιορίζει τα συμπτώματα της αλλεργίας και τη μετάδοση της εποχικής γρίπης, εμποδίζει την είσοδο βιομηχανικής σκόνης και αιθαλομίχλης στον οργανισμό και προστατεύει το ανοσοποιητικό σύστημα βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ποιότητα ύπνου.

 

filtro_nasale_small
Μάθετε Περισσότερα

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ

Το SinuSet® είναι ιδανικό για τον περιορισμό της έκθεσης σε αλλεργιογόνα. Η μικρή και σχεδόν αόρατη συσκευή, εισάγεται απευθείας στα ρουθούνια φιλτράροντας και εμποδίζοντας  γύρη, ακάρεα και σπόρια βακτηρίων που συχνά προέρχονται από μούχλα (υγρασία), ανακουφίζοντας έτσι από τα συμπτώματα της αλλεργίας (συμπεριλαμβανομένης και της αλλεργικής ρινίτιδας) όπως η συμφόρηση και η βουλωμένη μύτη.

allergie
Προστατευτείτε από την Αλλεργική Ρινίτιδα

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΥΠΑΝΣΗ

Το ρινικό φίλτρο SinuSet® φιλτράρει τον εισπνεόμενο αέρα και σωματίδια μεγέθους από 2,5μm και μεγαλύτερα (10PM) όπως η γύρη και η βιομηχανική αιθαλομίχλη και σκόνη δεσμεύονται από το φίλτρο και δεν εισχωρούν στον οργανισμό.

smog-quali-effetti-sul-cervello-dei-bambini_5248
Προστατευτείτε από τη Ρύπανση

ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Το ρινικό φίλτρο SinuSet® διαθέτει προστατευμένη πατέντα σε 16 διαφορετικές χώρες μέχρι σήμερα, ενώ είναι πιστοποιημένο από τον φορέα πιστοποίησης DMT GmbH & Co. KG.

Παράλληλα, το SinuSet® είναι κοινοποιημένο στον ΕΟΦ και στις αρχές της Ιταλίας (χώρα κατασκευής).

blog-image-7
Δείτε εδώ περισσότερα

Τεχνολογικά Προηγμένο Ρινικό Φίλτρο

Το ρινικό φίλτρο SinuSet® είναι ιατροτεχνολογικό προϊόν class I το οποίο παρέχει υψηλών προδιαγραφών αναπνευστική προστασία και ήρθε για να γίνει το πιο απαραίτητο health gadget στην καθημερινότητα μας.

Χάρη στο πρωτοποριακό του σχήμα, το ρινικό φίλτρο SinuSet® είναι πολύ πρακτικό, μικρό και ελαφρύ, τοποθετείται με μια απλή κίνηση στα ρουθούνια, είναι εξαιρετικά διακριτικό στην όψη και ταυτόχρονα άνετο στη χρήση.

Μερικά από τα οφέλη του SinuSet® είναι:

  • ανακούφιση από τα συμπτώματα της αλλεργίας
  • προστασία από την εποχική γρίπη
  • ενίσχυση της άμυνας του ανοσοποιητικού
  • μείωση της έκθεσης στους ατμοσφαιρικούς ρύπους
  • βελτίωση της ποιότητας του ύπνου

Eίναι κατάλληλο για χρήση από όλη την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών άνω των 6 ετών, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά τόσο σε εσωτερικούς χώρους (σπίτι, σχολείο, γραφείο, αυτοκίνητο, μέσο μαζικής μεταφοράς κτλ).

Μάθετε ΠερισσότεραΟδηγίες Χρήσης

Ανακουφίζει από τις αλλεργικές αντιδράσεις

Το Sinuset® συγκρατεί ακάρεα και άλλα αιωρούμενα στην ατμόσφαιρα αλλεργιογόνα ανακουφίζοντας σημαντικά από τις αλλεργικές αντιδράσεις.


Μειώνει την πιθανότητα μετάδοσης της εποχικής γρίπης

Χρησιμοποιώντας το φίλτρο SinuSet® αποφεύγεται η εισπνοή σωματιδίων που ενδέχεται να μεταφέρουν βακτήρια ή ιούς προκαλώντας ιώσεις.


Ενισχύει την άμυνα του ανοσοποιητικού συστήματος

Το ρινικό φίλτρο Sinuset® προστατεύει τον ανθρώπινο οργανισμό από την εισπνοή σπορίων βακτηρίων και κόκκων γύρης ενισχύοντας έτσι την άμυνα του ανοσοποιητικού.


Βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου

Το ρινικό φίλτρο Sinuset® φιλτράρει τον εισπνεόμενο από τη ρινική κοιλότητα αέρα προσφέροντας καθαρό αέρα και υγεία στον οργανισμό, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ποιότητα ύπνου (θεραπεία υπνικής άπνοιας).


Μειώνει την έκθεση στα λεπτά σωματίδια βιομηχανικής σκόνης της ατμόσφαιρας (ρύπανση)

Το  SinuSet® φιλτράρει τον εισπνεόμενο αέρα, συγκρατεί αιωρούμενα σωματίδια ρύπων και ό,τι άλλους παθογόνους μικροοργανισμούς πιθανόν αυτά μεταφέρουν, μειώνοντας σημαντικά τη συγκέντρωσή τους, η οποία αποτελεί αιτία εξασθένισης του ανοσοποιητικού συστήματος και πρόκλησης νοσημάτων.

Χώρα Κατασκευής

Το Sinuset® κατασκευάζεται από την ιταλική εταιρεία Lem Srl.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Sinuset® είναι η ελληνική εταιρεία BREATH PURITY IKE – Εταιρεία Προϊόντων Ατομικής Υγιεινής.

Πρωτόκολλο Αποστείρωσης

Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής και συσκευασίας πραγματοποιείται αποστείρωση για να εξασφαλισθεί η πλήρης εξάλειψη ή καταστροφή όλων των ειδικών μικροβιακής ζωής και η απολύμανση όλων των παραγόμενων ρινικών φίλτρων.

Πατενταρισμένο Εμπορικό Σήμα

Το SinuSet® διαθέτει προστατευμένο εμπορικό σήμα σε 16  χώρες: Ιταλία, Αυστραλία, Αυστρία, Βραζιλία, Καναδάς, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ρωσία, Ισπανία,  Ελβετία, ΗΠΑ, Ινδία, Ταϊβάν, Ιαπωνία.

Επιλεγμένα Υλικά Κατασκευής Υψηλής Ποιότητας

Οι  αρχιτεκτονικές, σχεδιαστικές, κατασκευαστικές παράμετροι του ρινικού φίλτρου αέρα έχουν ως βασικούς πυλώνες την ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και άνεση του χρήστη. Tα υλικά κατασκευής έχουν επιλεχθεί με πολύ μεγάλη προσοχή με αποτέλεσμα να συγκρατούν σταγονίδια μεγέθους  ακόμη και 2,5μm που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα.