fbpx

Αναπνεύστε με Ασφάλεια

Τι είναι το νέο ρινικό φίλτρο SinuSet®

Το SinuSet® είναι ένα ρινικό φίλτρο αέρα με πρωτοποριακό σχεδιασμό, κατασκευασμένο από πιστοποιημένα υλικά. Το SinuSet® περιορίζει την εμφάνιση συμπτωμάτων της εποχικής αλλεργίας, μειώνει τη μετάδοση  της γρίπης, εμποδίζει την είσοδο βιομηχανικής σκόνης και αιθαλομίχλης στον οργανισμό και προστατεύει το ανοσοποιητικό σύστημα βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ποιότητα ύπνου (θεραπεία υπνικής άπνοιας).

Παρέχει καθαρό, φιλτραρισμένο αέρα κάθε στιγμή, προστατεύοντας το αναπνευστικό σύστημα και ενισχύοντας την άμυνα του οργανισμού.

Γιατί να Χρησιμοποιήσει Κάποιος το Ρινικό Φίλτρο SinuSet®

Η κύρια λειτουργία του ρινικού φίλτρου Sinuset® είναι να μειώνει και σε ορισμένες περιπτώσεις να αποκλείει εντελώς την εισπνοή αλλεργιογόνων και μικροσωματιδίων σκόνης και γύρης που συνήθως βρίσκονται στην ατμόσφαιρα. Με τον πρωτοποριακό του σχεδιασμό και τα πιστοποιημένα ειδικά υλικά κατασκευής του προσφέρει αποφυγή όλων των αλλεργικών αντιδράσεων και των προβλημάτων εποχικής γρίπης, αλλά και μόλυνσης της ατμόσφαιρας.

Ιδιαίτερα τις μέρες που η καλοκαιρινή ατμόσφαιρα της χώρας μας επηρεάζεται από την αφρικανική σκόνη, η προστασία της μύτης είναι απολύτως αναγκαία και η χρήση του Sinuset® αποτελεί σύγχρονη επιλογή καθώς ενώ φιλτράρει τον εισπνεόμενο αέρα ταυτόχρονα επιτρέπει την ασφαλή και ευχάριστη επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων χωρίς να κρύβει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.


Ανακουφίζει από τις αλλεργικές αντιδράσεις

Το ρινικό φίλτρο Sinuset® συγκρατεί ακάρεα και άλλα αιωρούμενα στην ατμόσφαιρα αλλεργιογόνα ανακουφίζοντας σημαντικά από τις αλλεργικές αντιδράσεις


Περιορίζει τη μετάδοση της εποχικής γρίπης

Χρησιμοποιώντας το ρινικό φίλτρο Sinuset® αποφεύγεται η εισπνοή σωματιδίων που ενδέχεται να μεταφέρουν βακτήρια ή ιούς προκαλώντας ιώσεις


Ενισχύει την άμυνα του ανοσοποιητικού συστήματος

Το ρινικό φίλτρο Sinuset® προστατεύει τον ανθρώπινο οργανισμό από την εισπνοή σπορίων βακτηρίων και κόκκων γύρης ενισχύοντας έτσι την άμυνα του ανοσοποιητικού.


Βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου

Το ρινικό φίλτρο Sinuset® φιλτράρει τον εισπνεόμενο από τη ρινική κοιλότητα αέρα προσφέροντας καθαρό αέρα και υγεία στον οργανισμό.


Μειώνει την έκθεση στα λεπτά σωματίδια βιομηχανικής σκόνης της ατμόσφαιρας (ρύπανση)

Το ρινικό φίλτρο Sinuset® φιλτράρει τον εισπνεόμενο αέρα, συγκρατεί αιωρούμενα σωματίδια ρύπων και ό,τι άλλους παθογόνους μικροοργανισμούς πιθανόν αυτά μεταφέρουν μειώνοντας σημαντικά την συγκέντρωσή τους γνωστή αιτία πρόκλησης νοσημάτων.

Άλλα Οφέλη της Χρήσης SinuSet®

Μειώνει το φόβο της επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων.

Επιτυγχάνει τη μείωση του φτερνίσματος διότι τα ακάρεα, η σκόνη, η γύρη και άλλοι παθογόνοι μικροοργανισμοί, δεν εισέρχονται πλέον στη μύτη για να προκαλέσουν το γνωστό σύμπτωμα με τις συνέπειες που αυτό επιφέρει.

Εξασφαλίζει διακριτικότητα και άνεση χωρίς να κρύβει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και παράλληλα, είναι τόσο άνετο και κομψό που μετά βίας το διακρίνει κανείς, ενώ μπορεί να μιλά και να χαμογελά ελεύθερα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά την διάρκεια της φυσικής δραστηριότητας.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη καλοκαιρινή περίοδο στις παραλίες για προστασία από την ενοχλητική άμμο ή και από τον παραθαλάσσιο αέρα που μπορεί να μεταφέρει βακτήρια ή ιούς από μεγάλη απόσταση.

Ποια είναι τα Υλικά Κατασκευής του Φίλτρου SinuSet®

Η ιδιαίτερη, μοναδική και διακεκριμένη αρχιτεκτονική του ρινικού φίλτρου SinuSet® έχει διεθνώς αναγνωριστεί μέσα από τις πατέντες οι οποίες του έχουν χορηγηθεί σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το κύριο μέρος του ρινικού φίλτρου  αποτελείται από ένα τοξωτό σχηματισμό φτιαγμένο από πολυπροπυλένιο (PP), στις άκρες του οποίου υπάρχουν 2 καινοτόμα πατενταρισμένα φίλτρα αέρος ικανά να δεσμεύουν διάφορα μικροσωματίδια της ατμόσφαιρας και να τα συγκρατούν εντός της ινώδους δομής τους προστατεύοντας έτσι όσους τα φορούν.

Το πρωτοποριακό υλικό κατασκευής  φιλτράρει, δεσμεύει και εμποδίζει:

  • ρύπους της ατμόσφαιρας (νιτρικό οξείδιο, όζον, αιωρούμενες οργανικές ενώσεις)
  • κόκκους γύρης (από αγριόχορτα και δέντρα όπως η ελιά, η οξιά, η σημύδα, η φουντουκιά, το κυπαρίσσι ή από ποώδη φυτά όπως το χαμομήλι, η αρτεμισία, η αμβροσία, το πλαντάγκο)
  • κοινά αλλεργιογόνα (ακάρεα σκόνης, τρίχες από τρίχωμα κατοικιδίων, μικροσωματίδια μυκήτων από υγρά περιβάλλοντα) να εισέλθουν στον οργανισμό

Ο προσεκτικά μελετημένος και παντενταρισμένος σχεδιασμός του ρινικού φίλτρου, λειτουργεί ως δίχτυ προστασίας του αναπνευστικού συστήματος, στο οποίο παγιδεύονται όλα τα βλαβερά μικρό-σωματίδια, πριν εισχωρήσουν στο σώμα, στο αναπνευστικό μας σύστημα και στους πνεύμονες.