fbpx

Προστασία από την Αλλεργική Ρινίτιδα με το Ρινικό Φίλτρο SinuSet

Προστασία από την Αλλεργική Ρινίτιδα με το Ρινικό Φίλτρο SinuSet

Η αλλεργία είναι μια φυσιολογική αλλά υπερβολική αντίδραση του οργανισμού, που προκαλείται από μία ουσία αβλαβή για τους περισσότερους ανθρώπους, το αλλεργιογόνο. Είναι αποτέλεσμα υπερευαισθησίας του ρινικού βλεννογόνου σε αλλεργιογόνα. Μία από τις πιο συχνές αλλεργίες είναι η Αλλεργική Ρινίτιδα, από την οποία πάσχουν περίπου 1 στους 4 Έλληνες.

Αλλεργία

Συχνά συνδέεται και με άλλες ασθένειες πέρα από τις άλλες αλλεργικές νόσους όπως οι συχνές ωτίτιδες, η ιγμορίτιδα, οι ρινικοί πολύποδες.

Χαρακτηρίζεται από μια σειρά συμπτωμάτων που επηρεάζουν τη μύτη και κατά συνέπεια την ρινική / από την μύτη αναπνοή, ενώ συχνά εμφανίζεται μαζί με την αλλεργική επιπεφυκίτιδα και το άσθμα.

Κάποια από τα ενοχλητικά συμπτώματα της αλλεργικής ρινίτιδας είναι τα εξής:

  •       φτάρνισμα
  •       ρινική καταρροή
  •       ρινική συμφόρηση (μπουκωμένη μύτη)
  •       φαγούρα στη μύτη ή στο λαιμό
  •       πονοκέφαλος
  •       ξηρός βήχας
  •       κόπωση, ευερεθιστότητα
  •       κάψιμο στα αυτιά

Η Αλλεργική ρινίτιδα μπορεί να είναι εποχική ή ετήσια (ολοετής). Η ολοετής προκαλείται από  αλλεργιογόνα όπως ακάρεα του  σπιτιού (π.χ. σκόνης), επιθήλια οικιακών ζώων, μύκητες και χημικές ουσίες (π.χ. απορρυπαντικά).

Η εποχιακή αλλεργική ρινίτιδα  προκαλείται από αλλεργιογόνα εξωτερικού χώρου, όπως η γύρη και οι μύκητες. Μπορεί να είναι επίμονη (περισσότερο από τέσσερις ημέρες την εβδομάδα, περισσότερο από τέσσερις ώρες την ημέρα) ή διαλείπουσα.

Αλλεργιογόνα

Η διάγνωση της αλλεργικής ρινίτιδας γίνεται με βάση το ιστορικό, την αντικειμενική εξέταση (ρινοσκόπηση) και τη διενέργεια δερματικών δοκιμασιών διά νυγμού (skin prick tests) με ειδικά διαμορφωμένα εκχυλίσματα που περιέχουν τα υπεύθυνα αλλεργιογόνα.

Η προφύλαξη επιτυγχάνεται με την αποφυγή των αλλεργιογόνων και ένα αποτελεσματικό μέσο αποφυγής των αλλεργιογόνων είναι το ρινικό φίλτρο SinuSet©.

To SinuSet μειώνει και σε ορισμένες περιπτώσεις αποκλείει εντελώς την εισπνοή αλλεργιογόνων και μικροσωματιδίων σκόνης και γύρης που συνήθως βρίσκονται στην ατμόσφαιρα.

Σύμφωνα με την ανεξάρτητη μέτρηση του φορέα πιστοποίησης DMT  εμποδίζει το 100% των κόκκων γύρης (π.χ. χόρτα), ακάρεα, επιθήλια ζώων (π.χ. Γάτες, σκύλους) και τα περισσότερα αερομεταφερόμενα αλλεργιογόνα.       

Παράλληλα παρέχει καθαρό, φιλτραρισμένο αέρα κάθε στιγμή, προστατεύοντας το αναπνευστικό σύστημα και ενισχύοντας την άμυνα του οργανισμού.

Το ρινικό φίλτρο είναι εργονομικά σχεδιασμένο ώστε να εφαρμόζει άριστα στα ρουθούνια του χρήστη, ενώ τα δύο του φίλτρα είναι κατασκευασμένα από πιστοποιημένα υλικά υψηλής τεχνολογίας. Είναι ελαφρύ και εύχρηστο και μπορεί να φορεθεί άνετα όλη την ημέρα, σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε επαγγελματικής ή και σωματικής δραστηριότητας.        

Μπορείτε να παραγγείλετε το SinuSet τηλεφωνικά στο +30 211 1198 125 ή με αποστολή e-mail στο info@breathpurity.com  . Επίσης μπορείτε να το βρείτε σε κάποιο φαρμακείο (ή online φαρμακείο). Περισσότερες πληροφορίες για τους τρόπους αγοράς μπορείτε να βρείτε εδώ.

 


Το περιεχόμενο των περιγραφών των προϊόντων του παρόντος διαδικτυακού ιστότοπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να εκληφθεί ως ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή υπόδειξη.  Δεν υπάρχει καμία πρόθεση το περιεχόμενο αυτό να υποκαταστήσει την εξατομικευμένη ιατρική συμβουλή, διάγνωση, πρόγνωση ή θεραπεία.

                            Φόρμα Επικοινωνίας

allergies